You are here

News

 • Wendelbo Interiors søger salgsdirektør

  Salgsdirektør/CSO til dansk designvirksomhed i vækst

  Wendelbo Interiors

  Wendelbo er et dansk møbeldesign brand, der designer, producerer og markedsfører polstermøbler, stole og borde m.v.  kendetegnet ved skandinavisk design, funktionalitet og høj kvalitet til den rette pris –kort sagt affordable luxury.

  Virksomheden, der har rødder tilbage til 1955, etablerede medio 0’erne egen produktion af polstermøbler i Vietnam. Siden har væksten været markant, og virksomheden har i dag 500 medarbejdere i Vietnam samt et design- og salgsselskab i Danmark med små 20 medarbejdere.

  Wendelbo sælger i dag til store dele af verden, og kundesegmenterne er designmøbelbutikker samt kontraktmarkedet. Siden primo 2019 har virksomheden været ejet af de oprindelige ejere, der fortsat udgør den daglige ledelse, og Maj Invest Equity.

  Virksomheden forfølger en ambitiøs og kraftig vækststrategi for at indfri det store forventelige potentiale, og for at drive den strategiske vækstagenda søges en stærk og erfaren salgsdirektør.

  Salgsdirektør/CSO

  Wendelbos direktion og bestyrelse ønsker at bringe Wendelbo op på næste vækstniveau samt styrke den øverste ledergruppe ved ansættelse af en salgsdirektør/CSO med ansvar for koncernens samlede salgsaktiviteter i Danmark samt internationalt. Udover ledelse og udvikling af medarbejdere samt rollen som sparringspartner for ledelseskolleger om salgsmæssige, forretningsmæssige og strategiske forhold er nøgleopgaverne:

  Udbygge eksisterende salgsorganisation til understøttelse af ambitiøs vækststrategi

  Udvikling af salgsstrategi og salgsindsatser samt planlægning og gennemførsel heraf

  Ansvarlig for udarbejdelse af salgsbudgetter

  Sikre vækst på udvalgte geografiske fokusmarkeder inden for retailmarkedet

  Sikre vækst på udvalgte geografiske fokusmarkeder inden for kontraktmarkedet

  Sikre vækst i udvalgte produktområder (både nye og eksisterende)

  Medvirke i etableringen af nye fremtidige vækstområder

  Udvikle og implementere relevante salgsværktøjer og processer

  Implementere performance og pipeline management

  Ansvarlig for at pleje og fastholde eksisterende kunder samt for at udbygge kundeporteføljen

  Indsigt i markedet og konkurrenterne samt løbende analyse heraf

  Udarbejdelse af understøttende salgsmaterialer og analyser af høj kvalitet som beslutningsgrundlag og/eller til fyldestgørende orientering af bestyrelsen og ledelsesteamet

  Deltagelse i relevante messer (nationale og internationale)

  Du refererer direkte til CEO, Lars Wendelbo, og du indgår i ledergruppen samt får ledelsesansvar for salgsorganisationen.

  Et par års ledelseserfaring fra en stilling som CSO/Salgsdirektør fra en international orienteret vækstvirksomhed samt erfaring fra interiørbranchen er væsentlige forudsætninger for at få succes, og ligeledes er erfaring med både at identificere, opbygge og vedligeholde kunder inden for retail- samt kontraktmarkedet. Vigtigt er ydermere flair og interesse for salgsværktøjer, KPI-styring samt salgsrapportering og solid erfaring med Microsoft Office produkter.

  Udover at være forretningsorienteret og kommerciel er vigtige personlige egenskaber at være tillidsvækkende, kommunikativ, god til at skabe og vedligeholde relationer samt være ambitiøs, vedholdende og robust med stor gennemslagskraft Sidst, men ikke mindst er det afgørende, at du både kan drive udviklingen af salgsfunktionen og har lyst og evner til også at være hands-on i dagligdagen, når det er nødvendigt. Hertil kan forventes 60-80 rejsedage om året.

  Du tilbydes et spændende job med både faglige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige udfordringer i en virksomhed, hvor væsentlige kulturelementer er forretningstæft, kunde- og serviceorientering, kvalitet og udvikling samt handlekraft tilsat en god portion nærvær og omsorg for medarbejderne.

  Lønnen forhandles på et attraktivt niveau og herunder mulighed for medinvestering.

  Ansøgning, CV, samt relevante referencer sendes til Lars Wendelbo (lw@wendelbo.dk) senest d. 30. september 2019.
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til ligeledes at kontakte Lars Wendelbo på +45 40 87 75 24.

   

   

 • Sommer kampagne 2019

  Det er vores fornøjelse at præsentere denne sommers kampagnetilbud, som består af vores populære Edge 1. Kampagnen tilbyder Edge 1, modul 5, 13, 17 og 25 i Faith læder i farverne sort og brun med sorte pulverlakeret stålben. 

  Kampagnen løber fra d. 1. august til d. 30. september. Kontakt gerne forhandler for pris og levering. 

 • Wendelbo Indgår Partnerskab med Maj Invest Equity

  Maj Invest Equity indgår partnerskab med den internationale møbelvirksomhed Wendelbo Møbel Design A/S

  Click here for English...

  For at accelerere den internationale ekspansion i møbeldesignvirksomheden Wendelbo har Maj Invest Equity og familien Wendelbo indgået partnerskab. Familien fortsætter i selskabets ledelse samt som minoritetsaktionærer efter transaktionen.

  Wendelbo er en succesfuld dansk designvirksomhed, der designer, producerer og markedsfører møbler – primært sofaer, stole og borde under de to brands Wendelbo og Won. Wendelbos designmøbler sælges globalt via ca. 200 distributører – med Nordamerika som det største marked. Virksomheden har i de senere år opnået betydelige tocifrede vækstrater på tværs af både produkter, distributionskanaler og geografiske markeder, og væksten afspejler både en øget omsætning af eksisterende designs samt succes med lancering af nye designs. Wendelbos designs bliver udviklet i samarbejde mellem Wendelbos designteam og anerkendte internationale designere.

  Maj Invest Equity og familien Wendelbo ser en lang række attraktive muligheder for sammen at videreudvikle Wendelbo på basis af virksomhedens produkter af høj kvalitet, det attraktive skandinavisk inspirerede design, den yderst velfungerende produktion i Vietnam og den bredt geografisk funderede kundebase.

  ”Vores ambition er at forsætte den positive vækst, som vi har skabt internationalt, og med Maj Invest Equity ombord får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os med det. Maj Invest Equitys partnerskabstankegang tiltalte os fra starten, og det var netop en erfaren og kompetent sparringspartner, vi søgte. Der har været en særdeles god kemi under vores dialog med Maj Invest Equity, og vi er sikre på, at Wendelbo kan drage stor fordel af deres kompetencer og erfaring med at udvikle virksomheder af vores type. Deres succesfulde resultater med udviklingen af Muuto, som blev solgt i 2018, er et godt eksempel på dette”, siger Lars Wendelbo, CEO i Wendelbo, og fortsætter:

  ”Vi oplever stor global interesse for vores designs, men vi har også erkendt, at der er behov for en erfaren og engageret partner til at løfte vores virksomhed til det næste niveau. Maj Invest Equitys bredt funderede kompetencer er med til at sikre de rigtige rammer for vores fortsatte vækstrejse. Vi vil sammen blandt andet styrke vores designprofil og vores salgsindsats. Vi ser meget frem til samarbejdet”.

  ”Vi har haft en rigtig god dialog med Wendelbo-familien i forbindelse med overvejelserne om at indgå partnerskab med dem. Wendelbo har succesfuldt etableret sig internationalt i highend detailhandlen og i det professionelle segment med innovativt og funktionelt designede møbler af meget høj kvalitet. Vi vurderer, at Wendelbo har et stort udviklingspotentiale på et attraktivt globalt marked og med en god pipeline af spændende designs til at understøtte dette potentiale. Vi har et godt kendskab til branchen, og vi er overbeviste om, at vi kan bidrage til yderligere ekspansion ved at være med til at skabe de rigtige rammer, blandt andet gennem øget professionalisering og styrkelse af organisationen, siger Thomas Riis, Director i Maj Invest Equity.

  ”Vi deler visionerne for Wendelbo med familien, og vi er enige om den fremtidige strategi for udvikling af virksomhedens brandposition og for intensivering af den globale salgsindsats med henblik på at realisere det attraktive potentiale, vi ser derude. Virksomheden har allerede en solid pipeline af nye produkter, og fortsat produktudvikling vil være et nøgleelement i den fortsatte ekspansion af virksomheden”, siger Managing Partner i Maj Invest Erik Holm.

  Parterne er enige om ikke at oplyse transaktionsprisen.

  Kontaktinformation:
  Thomas Riis 
  Director
  Maj Invest Equity
  Tlf.: 29 72 21 21

  Lars Wendelbo
  CEO
  Wendelbo
  Tlf.: 40 87 75 24

  Om Wendelbo
  Wendelbo Møbel Design er en familieejet virksomhed, som siden 1955 og gennem tre generationer har været ejet og ledet af Wendelbo-familien – og drevet af en stærk passion for design. Wendelbo designer, producerer og markedsfører moderne møbler – primært sofaer, stole og borde – som markedsføres globalt under virksomhedens egne brands. Møblerne tager udgangspunkt i skandinavisk design og en stærk dansk tradition for godt håndværk – og imødekommer en international efterspørgsel efter møbler, der kombinerer innovation og funktionalitet, moderne design og historie. Wendelbo har hovedkontor i Aarhus, Danmark, og har egen højkvalitets-produktion i Vietnam.
  For mere information: www.wendelbo.dk og www.wondesign.dk

  Om Maj Invest Equity
  Med i alt ca. DKK 4,3 mia. under forvaltning er Maj Invest Equity Danmarks største private equity investor i mindre og mellemstore virksomheder. Porteføljen består aktuelt af 13 selskaber. Maj Invest Equity rejste i 2016 sin femte fond med et samlet kapitaltilsagn på ca. DKK 2 mia. Siden 2005 har Maj Invest Equity foretaget investeringer i mere end 35 virksomheder. Maj Invest Equity er en del af Maj Invest-koncernen.
  For mere information: www.majinvest.com

 • Stockholm Furniture Fair

  Please come and see us at the 2019 Stockholm Furniture Fair. You can find us at stand B11: 24 from February 5th to 9th.

 • Leather Guide

  Are you contemplating the purchase of a Wendelbo sofa or chair upholstered in leather?

  Several questions may arise in the process - We therefore made a simple go-to guide of our current selection of leathers.

  Please find guide full guide here
   

 • VIFA EXPO 2018

  We hereby invite you to join us at the Vietnam International Furniture & Home Accessories Fair in Ho Chi Minh from 7-10 of March 2018 to see our current range and exciting new products. 

  Find Wendelbo at Stand: B31

  For more information on VIFA EXPO 2018 click here

  Looking forward to seeing you!

 • Stockholm Furniture & Light Fair

  We hereby invite you to join us at the Stockholm Furniture & Light Fair, Sweden from 6-10 of February 2018 to see our current range and exciting new products. 

  Find Wendelbo in Hall A / Stand: 18:28

  For more information on Stockholm Furniture & Light Fair 2018 click here

  Looking forward to seeing you!

 • IMM COLOGNE 2018

  We hereby invite you to join us at the International Interiors show in Cologne, Germany from 15-21 of January 2018 to see our current range and exciting new products. 

  Find Wendelbo in Hall 3.2 / Stand: D-043.

  For more information on IMM Cologne 2018 click here

  Looking forward to seeing you!

 • Interior Lifestyle Tokyo 2017

  We will be exhibiting together with Danish Interiors at the Interior Lifestyle fair in Tokyo from 14.06.17-16.06.17.

  Find Wendelbo at Danish Interiors' booth / D-06.

  Click here to see Official Fair Guide.

  Looking forward to seeing you!

 • IMM COLOGNE 2017

  We hereby invite you to join us at the International Interiors show in Cologne, Germany from 16-22 of January 2017 to see our current range and exciting new products. 

  Find Wendelbo in Hall 11.1 / Stand: C-041.

  For more information on IMM Cologne 2017 click here

  Looking forward to seeing you!

 • IMM COLOGNE 2017

  Wendelbo is once again exhibiting at IMM Cologne 2017 - International Interiors Show.

  Visit us at Hall 11.1 / Stand: C-041 from 16-22 January 2017, to see a range of our current and exciting new products.

  For more information click here

 • Root

  Design by 365 North

  Coffee table with stained oak verneer top and black powder coated steel legs

 • Aero

  Design by 365° North

  With a reference to past times when travelling was a luxury 

 • Surface

  Like a line in the horizon...

 • Peak

  Low flat plains, with cushions as soft and inviting as a layer of clouds seen from above. The frame of the sofa rising above, like the peaks of a mountain. Your everyday cozy nest.

   

 • IMM Cologne 2016

  Wendelbo are exhibiting at IMM Cologne 2016 - International Interiors Show

  Visit us at Hall 10.1 / Stand:E021 from 18-24 January 2016, to see a range of our current and exciting new products.

  More information here

   

 • Fulton and Design Awards 2015

  We are proud to announce that our Fulton sofa by Soren Rose Studio is nominated in the best furniture of the year category.

 • CHILL

  Strong personality and precious details are the main characteristics that define the cool Chill lounge chairs - suitable for the home and ideal for contract projects.

   

   

 • FULTON

  Wendelbo and Søren Rose Studio launch FULTON 
  Located in New Yorks City’s Lower Manhattan, Fulton Street is a buzzing street running from historic Beaux-Arts architecture from the Gilded Age to the new and spectacular Freedom Tower.  Combining past and present, ‘Fulton' makes the perfect name for Wendelbo’s new sofa designed by Søren Rose Studio.
   We wanted a sofa that was a more formal than our existing inventory, but still invited for an afternoon nap – a design that would serve both private and business. Søren Rose Studio is a good match since we want to work with a designer who understands the history of Wendelbo but also have a fresh contemporary look on design.
  Fulton comes in oiled walnut with brass hardware. Fabric is by Danish Gabriel and is available in various colours.